Virtuaa­li­­pyöräily

Intelligent Cycling®

Virtuaalinen sisäpyöräily, Intelligent Cycling®, on aisteja ja mielikuvitusta herättävä tunti Tahto-tilassa. Sisäpyöräily tapahtuu elämyksellisessä virtuaalimaailmassa. Visuaalisia maisemia ja tunnin tehoa on helppo seurata screeniltä. Eritehoisia harjoituksia on 10 kpl. Ohjelmat vaihtuvat noin kolme kertaa vuodessa. Tuntien kesto on 20-30 min ja tehoalueet vaihtelevat ohjelman mukaan.

Samat värikoodit Tomahawk IC7 -sisäpyörien kanssa

Intelligent Cycling® virtuaalitunnit ovat myös samalla tavalla ”värikoodattuja”, kuten sisäpyöräilyyn tarkoitetut Tomahawk IC7- pyörämme. Tämä tarkoittaa sitä, että polkija pyöräilee (asettamallaan FTW-arvolla) konsolin näytöllä näkyvällä tehoalueella tai sykkeellä jollakin viidestä eri värialueesta. Näin polkija osaa joko lisätä tai vähentää intensiteettiä värikoodin mukaan.

FTW-arvon avulla saat harjoituksista ja tunneista juuri oikeanlaisen harjoituksen. Lue lisää ic7-testistä.

Omatoiminen harjoittelu sisäpyöräily-tilassa

Virtuaalipyöräilytunteja pääset polkemaan ryhmäliikuntamaksulla Tahto-tilassa aina silloin kun siellä ei ole live-ohjaajan pitämiä tunteja (varatut ajat näet ryhmäliikuntakalenterista).

Sali on käytössä uimahallin aukioloaikojen puitteissa.

Tunnin voi itse asettaa salin näytöltä ja asiakaspalvelusta saa tarvittaessa apuja tunnin käynnistykseen. Yhdellä maksulla voit polkea useammankin virtuaalisen tunnin putkeen.

Käyttö­opastus

Skip to content