Hydrohex

Oma­toimi vesi­treeni

Hydrohex -omatoimiset vesitreenit sisältävät laajan kattauksen laadukkaita ja tehokkaita treenejä sykettä nostavista haasteista aina rentoutusohjelmiin asti. Olit sitten aloittelija tai kokenut vesitreenaaja, löydät valikoimasta takuulla mieleisesi ohjelman! Vesitreenien avulla pystyt helposti ja nivelystävällisesti kehittämään lihaskuntoasi ja kestävyyttäsi, sekä nauttia loistavasta olosta onnistuneen treenin päätteeksi. Tule treenaamaan silloin kun sinulle sopii, omatoimiset Hydrohex-vesitreenit ovat käytössäsi lämminvesialtaalla aamusta iltaan.

Syvänveden omatoimitreenit löydät isonaltaan siirrettävältä näytöllä arkisin klo 14 jälkeen.

Iso allas

Ison altaan päädystä löytyvässä Hydrohex-näytössä on taitavammille vesipedoille suunnattuja uintiharjoitteita, jotka tukevat uimaopettajan työtä sekä koululaisuinneissa, että uimakoulujen ohjauksessa.

Lisäksi näytöllä on käytössäsi Hydrohex Syvänveden -treenit. Syvässä vedessä tapahtuva harjoittelu haastaa keskivartaloasi ja kehonhallintaasi aivan erilaisella tavalla, jolloin harjoittelu on erittäin tehokasta. Mikäli Hydrohex-omatoimitreenit ovat sinulle jo tuttuja, tässä loistava tapa lisätä vaihtelua harjoitteluun ja haastaa kehoa aivan uudenlaisilla treenikokemuksilla!
Syvänveden -treenit ovat käytössäsi aina, kun radalla ei tapahtu muuta ohjattua toimintaa.

Moni­toimi- ja Lasten­allas

Hydrohexin ja Rajamäen Uimahallin yhteistyössä kehittämiä, uimaopetusta tukevia videosisältöjä löydät monitoimialtaalta ja lastenaltaalta. Uimaopettajien työtä tukee ammattilaiskäyttöön suunnattu liikepankki, ja perheiden yhteisiä uintihetkiä virikkeellistää lastenaltaalla käytössä oleva Hydrohex Lasten On-demand tuotepaketti. Lastenaltaan valmiit tuntikokonaisuudet sisältävät tekstitetyt ohjeet, jotta jokainen perhe pystyy toteuttamaan uintiharjoitteet oikeaoppisesti ja turvallisesti. Tutustu rohkeasti uimaopetuksen saloihin korkealaatuisten ja havainnollistavien videoiden avulla!

Näyttö on vapaassa käytössä aina ohjattujen uimaopetushetkien ulkopuolella.

Skip to content