Lasten uima­koulut

Uimakoulu­info

Info

Ilmoitathan seuraavat tiedot uimaopettajille uimakoulun ensimmäisellä kerralla:

  • lapsen nimi
  • huoltajan puhelinnumero
  • opetuksen kannalta tarvittavat terveystiedot / jos lapsesi saa kulkea itsenäisesti uimakouluun (uimaopettajilta saatavalla lomakkeella)

Uimakoulut alkavat ja päättyvät kahviossa, jossa ilmoittaudutaan uimaopettajille sekä tullessa että lähtiessä. Uimaopettajat huolehtivat lapsista puku- ja pesutiloissa uimakoulun ajan. Yhden kerran kestoon (75 min) sisältyy puku- ja pesuhuone aika.

Huom. Rauskut/monitoimiallas, Delfiinit- ja Kilpikonnat/isoallas 1-rata vanhemman saattamana, uimaopettaja odottaa altaalla.

Uimakouluun tarvitaan mukaan uimapuku, pyyhe, pyllynalunen saunaan ja uimalasit (uimalasien käyttöä suositellaan). Aikaisemmista uimakouluista saadun uintikirjan voi tuoda jo ensimmäisellä kerralla uimaopettajille. Uimakoulun päätteeksi kaikki saavat diplomin ja uintikirjan. Mikäli viimeiselle kerralle ei pääse, kassalta saa noudettua jälkikäteen diplomin ja uintikirjan.

Viimeisellä kerralla koko perhe on tervetullut seuraamaan opetusta altaan reunalle tai altaaseen uintimaksun hinnalla.

Ison altaan ryhmissä suoritettavat matkauintipinssit ovat maksullisia (väh. 25m), hinnat 3,00 € / kpl.

Poissaolot

Poissaoloista on hyvä ilmoittaa joko paikanpäällä uimaopettajille, puhelimitse asiakaspalvelunumeroon (09) 276 6720 tai uimaopettajille 050 345 5744​.

Yksittäisiä poissaoloja uimakouluista ei korvata. Hyvitämme ainoastaan sairauden tai tapaturman takia keskeytyneestä uimakoulusta käyttämättä jääneet kerrat (lääkärintodistuksella).

Peruutusehdot

Uimakouluilmoittautuminen on sitova. Mahdollisista peruutuksista maksun saa takaisin lääkärintodistuksella.

Vakuutus

Uimakoululaisia ei ole vakuutettu uimakoulun aikana. Uimahallilla on toiminnan vastuuvakuutus.

Lisätietoja

 uimakoulut@rajamaen-uh.fi

 

Skip to content