Lasten uima­koulut

Uimakoulu­info

Kesä­uima­koulu info

Uimakoulujakson kesto on maanantaista perjantaihin, viitenä päivänä viikossa, joka päivä samaan aikaan.

Ilmoitathan seuraavat tiedot uimaopettajille uimakoulun ensimmäisellä kerralla:

  • lapsen nimi
  • huoltajan puhelinnumero
  • opetuksen kannalta tarvittavat terveystiedot
  • jos lapsesi saa kulkea itsenäisesti uimakouluun (uimaopettajilta saatavalla lomakkeella)

Uimakoulut alkavat ja päättyvät KEHO-tilassa, jossa ilmoittaudutaan uimaopettajille sekä tullessa että lähtiessä. (poikkeuksena klo 18-19.15 ryhmät, joissa haku ja nouto kahviosta)

Uimaopettajat huolehtivat lapsista puku- ja pesutiloissa uimakoulun ajan. Yhden kerran kestoon (75 min) sisältyy puku- ja pesuhuone aika.

Uimakouluun tarvitaan mukaan uimapuku, pyyhe, pyllynalunen saunaan ja uimalasit (uimalasien käyttöä suositellaan). Aikaisemmista uimakouluista saadun uintikirjan voi tuoda jo ensimmäisellä kerralla uimaopettajille. Uimakoulun päätteeksi kaikki saavat diplomin ja uintikirjan.

Mikäli viimeiselle kerralle ei pääse, kassalta saa noudettua jälkikäteen diplomin ja uintikirjan.

Viimeisellä kerralla koko perhe on tervetullut seuraamaan opetusta altaan reunalle tai altaaseen uintimaksun hinnalla.

Ison altaan ryhmissä suoritettavat matkauintipinssit ovat maksullisia (väh. 25m), hinnat 3,00 € / kpl.

Syksyn Uima­koulu info

Ilmoitathan seuraavat tiedot uimaopettajille uimakoulun ensimmäisellä kerralla:

  • lapsen nimi
  • huoltajan puhelinnumero
  • opetuksen kannalta tarvittavat terveystiedot / jos lapsesi saa kulkea itsenäisesti uimakouluun (uimaopettajilta saatavalla lomakkeella)

Uimakoulut alkavat ja päättyvät kahviossa, jossa ilmoittaudutaan uimaopettajille sekä tullessa että lähtiessä. Uimaopettajat huolehtivat lapsista puku- ja pesutiloissa uimakoulun ajan. Yhden kerran kestoon (75 min) sisältyy puku- ja pesuhuone aika.

Huom. Rauskut/monitoimiallas, Delfiinit- ja Kilpikonnat/isoallas 1-rata vanhemman saattamana, uimaopettaja odottaa altaalla. Vanhemmat voivat saattaa lapsen altaalle pukuhuoneiden kautta ulkovaatteiden ja kengänsuojien kanssa, tai tulla uimaan/salille alehintaan 5.50e kertarannekkeella uimakoulun ajaksi.

Uimakouluun tarvitaan mukaan uimapuku, pyyhe, pyllynalunen saunaan ja uimalasit (uimalasien käyttöä suositellaan). Aikaisemmista uimakouluista saadun uintikirjan voi tuoda jo ensimmäisellä kerralla uimaopettajille. Uimakoulun päätteeksi kaikki saavat diplomin ja uintikirjan. Mikäli viimeiselle kerralle ei pääse, kassalta saa noudettua jälkikäteen diplomin ja uintikirjan.

Viimeisellä kerralla koko perhe on tervetullut seuraamaan opetusta altaan reunalle tai altaaseen uintimaksun hinnalla.

Ison altaan ryhmissä suoritettavat matkauintipinssit ovat maksullisia (väh. 25m), hinnat 3,00 € / kpl.

Poissaolot

Poissaoloista on hyvä ilmoittaa joko paikanpäällä uimaopettajille, tai viestitse uimaopettajille 050 345 5744​.

Yksittäisiä poissaoloja uimakouluista ei korvata. Hyvitämme ainoastaan sairauden tai tapaturman takia keskeytyneestä uimakoulusta käyttämättä jääneet kerrat (lääkärintodistuksella).

Peruutusehdot

Uimakouluilmoittautuminen on sitova. Mahdollisista peruutuksista maksun saa takaisin lääkärintodistuksella.

Vakuutus

Uimakoululaisia ei ole vakuutettu uimakoulun aikana. Uimahallilla on toiminnan vastuuvakuutus.

Lisätietoja

 uimakoulut@rajamaen-uh.fi

 

Kesä­Karnevaali -tapahtuma

Järjestämme kesäuimakoululaisille oman, huikean kesäuimakoulukauden päättävän KesäKarnevaalin, joka järjestetään täällä uimahallilla, lauantaina 27.7.2024 klo: 16-18.

Tapahtuma on tarkoitettu vain kesäuimakoululaisille ja heidän perheilleen!

Lauantaina 27.7. uimahalli suljetaan kaikilta muilta asiakkailta jo klo: 15.45, jonka jälkeen koko allastila on varattu kesäuimakoululaisille.

Uimakouluun osallistunut lapsi pääsee mukaan ilmaiseksi, ja perheenjäsenet pääsevät mukaan 3€ per henkilö -uintimaksun hinnalla (alle 7-vuotiailta sisaruksilta maksu on 1€).

Kesän uimaopettajat ovat tavattavissa allastilassa, ja heidät voi haastaa mm. Wibit-radassa nopeuskilpailuun (saattaa allastilassa olla jotain muutakin hauskaa puuhaa).

Huomioithan, että emme pysty valvomaan yksittäisiä lapsia tarkemmin, joten uimataidottomilla lapsilla on oltava oma aikuinen mukana.

Allastila suljetaan klo: 17.45, ja pääovet laitamme lukkoon klo: 18.00. Kahviosta voi ostaa evästä, tai vaikka jäätelöä sulkemisaikaan asti. 

Toivottavasti näemme teitä sankoin joukoin KesäKarnevaalissa!

Skip to content