Kunto­sali

Moni­puolinen sali

Uusi kuntosali on rakentunut kahteen kerrokseen. Alakerta on kalustettu saksalaisilla Gym 80 merkkisillä painopakka- ja vipuvarsilaitteilla. Kyykky- ja penkkipaikat on tuplattu, käsipainot löytyy 50 kg asti ja suosituimpia painoja on useampia. Erikoisuutena Davidin Core Zone laitteisto, joka on kehitetty vartalon syvien lihasten vahvistamiseen sekä selkärangan liikkuvuuden lisäämiseen. Core Zone käsittää viisi erillistä laitetta: kaksi vatsalaitetta, selkä-, kylki- sekä selkärangan traktio­laitteen.

Yläkerrasta löytyy lämmittelylaitteita jokaiseen makuun. Matrixilta juoksu­mattoja (4), cross­trainereita (3), istuen poljettavia kunto­pyöriä (4) sekä vaativampaan makuun Tomahawkin ic7 wattiohjatut spinningpyörät (2). Yläkerrasta löytyy myös Human Sport-kierto­harjoittelu­laitteet joilla toteutetaan Functional Training kierto­harjoittelu­tunnit.

Lisäksi kunto­sali­asiak­kaidem­me käytössä on erillinen voimatila, joka mahdollistaa myös crossfit-tyylisen harjoittelun. Tilassa järjestetään myös voimavalmennusta.

Lapset ja nuoret kuntosalilla

Kuntosaliharjoittelun aloittamista suositellaan nuorille vasta sitten kun suurin pituuskasvu on ohi. Tämän johdosta kuntosalin ikäraja on 13 vuotta (aikuisen mukana ollessa 12v). Suosittelemme nuorille ohjattua kunto­sali­kurssia ennen harjoittelun aloittamista.

Salimme on tarkoitettu vain treenaajille ja turvallisuus­tekijöiden ja yleisen viihtyvyyden vuoksi alle 12 vuotiaita lapsia ei voi ottaa mukaan salille.

Skip to content