Ryhmä­liikunta­etiketti

Paikan varaaminen

Ryhmäliikuntatunteja voi varata hallin asiakaspalvelussa, puhelimitse tai omilla tunnuksilla varausjärjestelmässä.

Varaaminen varausjärjestelmässä onnistuu, kun sinulla on tunnukset omalle asiakastilille ja voimassa oleva ryhmäliikunnan sarja- tai kuukausikortti tai kertakäyntejä (tuotteet saa ostettua hallin asiakaspalvelusta tai verkkokaupasta).

Ryhmäliikuntatunteja voi varata ennakkoon kahden viikon ajalta (14 pv). Varauskäytäntö on voimassa toistaiseksi. Jos omia tunnuksia varausjärjestelmään ei vielä ole, on ensin rekisteröidyttävä asiakkaaksi.

HUOM! Jos epäilet, että sinulle on jo luotu asiakastili tai et muista salasanaasi, älä rekisteröidy uudelleen. Voit varmistaa tiedon hallin asiakaspalvelussa tai tilata uuden salasanan -unohtuiko salasana -kohdassa.

Riippumatta siitä, onko ostettuna kerta-, sarja- tai kuukausipalveluita, voi yksittäisiä varauksia tehdä puhelimitse tai hallin asiakaspalvelussa (ei sähköpostitse) seuraavan kahden viikon (14 pv) ajalle.

Paikan peruut­taminen

Varatut paikat on peruttava heti esteen ilmaantuessa, kuitenkin viimeistään tunti (1) ennen tunnin alkua, jotta välttyy sanktiolta. Tunnin voi peruuttaa varausjärjestelmän kautta, puhelimitse tai hallin asiakaspalvelussa (ei sähköpostitse).

Jos peruuttamattomia varauksia kertyy kolme, tunnukset lukittuvat ja niiden avaamiseksi tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun tai alina.ikonen@rajamaen-uh.fi.

Tunneille saapuminen

Tunneille on saavuttava ajoissa, viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua, muutoin paikka voidaan luovuttaa eteenpäin.

Kun tunti on jo alkanut, sisään ei enää pääse.

Tunneille sisään leimaa­minen

Tunnille saapuessasi tulee saapuminen rekisteröidä OnTheMove -sovelluksessa tai itsepalvelupäätteellä.

Jos sinulla on useampia peräkkäisiä varauksia, pitää kaikki varatut tunnit leimata.

Itsepalvelupäätteen käyttöön saa apua asiakaspalvelusta.

Skip to content