Perhe­­uima­­koulu

Perheen yhteinen uima­koulu

Perheuimakoulu on tarkoitettu 3-6-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Opetus monitoimialtaassa, jossa uimaopettaja odottaa. Uintirannekkeen saa noudettua kassalta ennen uimakoulua. Kulku yleisten pesu- ja pukuhuoneiden kautta.

Uimakouluun tarvitaan mukaan uimapuku, pyyhe, pyllynalunen saunaan ja uimalasit (uimalasien käyttöä suositellaan). Perheuimakoulussa opetellaan uinnin alkeita ja uimaopettaja ohjaa myös vanhempia opettamaan lapsiaan uinnin saloihin. Muista uimakouluista tuttuja uimamerkkejä on mahdollista suorittaa perheuimakoulussa. Koko perheen yhteinen harrastus.

Alkeisryhmässä harjoitellaan löytämään vesirohkeutta itsenäiseen liikkumiseen altaassa apuvälineitä hyödyntäen. Tunneilla harjoitellaan sukeltamisen alkeita, sukeltamista ja apuvälineillä uintia. Tavoitteena tutustua veteen elementtinä ja lisätä vesiturvallisuutta. Opettajalta saa vinkkejä omiin uinteihin ja harjoituksiin.

  • muistuttaa Mustekala ryhmää
  • SUH taulukosta 0,5/1 pisteen tehtäviä
  • Pötköllä ja laudalla treenausta, sukellusta ja uinnin alkeita

Jatkoryhmässä uimari vahvistaa apuvälineellä uimisen taitoa ja harjoittelee ilman apua lyhyitä uintimatkoja. Tavoitteena löytää lisää vesirohkeutta ja lisätä taitoa olla itsenäisemmin vedessä. Tunneilla harjoitellaan liukumista sekä erilaisia kelluntoja ensiksi apuvälineellä ja sen jälkeen itsenäisesti. Tämän lisäksi tutustutaan muihin altaisiin. Opettajalta saa vinkkejä omiin uinteihin ja harjoituksiin.

  • Alkuun harjoitteita apuvälineillä (pötköt, laudat) ja myöhemmin ilman
  • Liuku, kellunta, sukellus, isoallas
  • Muistuttaa Norppa ryhmää
  • SUH taulukosta 1/2/3 pisteen tehtäviä

Ilmoittautuminen

Katso alempaa ryhmien tiedot, ajankohdat ja ilmoittaudu mukaan.

Kurssin hinta

140€, 8 kertaa

Kevään 2024 KURSSIT

Ilmoittautuminen kevään toiselle jaksolle alkaa 18.3.2024 klo 18.00

Alkeis

Tiistaisin
2.4. – 28.5.2024
klo 17.30 – 18.00

30.4. tunti peruttu,
korvaava 28.5.

Jatko

Tiistaisin
2.4. – 28.5.2024
klo 18.00 – 18.30

30.4. tunti peruttu,
korvaava 28.5.

Skip to content