Hyvin­vointi­navigaat­tori®

Muutos alkaa oivalluk­sesta

Hyvinvointinavigaattori®:n avulla löydät sinulle sopivan hyvinvoinnin polun.

Nykyiset tavat ja tottumukset linkittyvät toisiinsa ja niiden välillä on syy-seuraussuhteista, yhdestä huonosta tavasta seuraa toinen. Emme voi muuttaa sitä ”toista” tapaa ennen kuin tunnistamme, mikä tavoistamme pitää muuttaa ensin, jotta voimme onnistua. Tästä hyvänä esimerkkinä on liian vähäinen uni ja palautuminen, josta seuraa mm. ruokailuun ja liikkumiseen liittyviä haasteita. Emme siis voi mielekkäästi ja tuloksekkaasti muuttaa ruokailutottumuksiamme, jos emme ensin huolehdi palautumisesta.

Onnistumisen mahdollistamiseksi on löydettävä ne asiat, jotka ovat kaiken ytimessä jollain lailla ”juurisyitä”, joihin puuttumalla moni muu asia lähtee ”parantumaan” lähes kuin itsestään.

Hyvinvointinavigaattorin® avulla hahmotat vaihtoehtoiset hyvinvoinnin polut ja erityisesti, mikä on juuri sinulle paras polku.

Hyvinvointinavigaattori® antaa hyvän kokonaiskuvan, jotta oivallat syy-seuraussuhteet. Raportti kattaa neljä osa-aluetta:

  • Luontainen tyyli
  • Terveyttä ylläpitävä liikunta
  • Ruokailu ja ravinto
  • Uni ja palautuminen

Kun tunnistat luontaisen tyylisi, opit toimimaan tavalla, joka vahvistaa motivaatiotasi.

Hyvinvointinavigaattori® perustuu dynaamiseen kartoitukseen. Kartoituksen pohjalta luomme sinulle visuaalisen raportin, joka antaa lähtötilanteestasi sopivasti kokonaisvaltaisen kuvan. Oivallat jotain uutta hyvinvointiisi vaikuttavista tavoista ja tottumuksista sekä miten yksi johtaa toiseen. Oivallusten pohjalta hahmottelemme, mikä on juuri sinulle sopiva hyvinvoinnin polku. 

Hinta

79€/kerta. Sisältää visuaalisen raportin ja henkilökohtaisen raportin läpikäynnin.

Hyvinvointi­­kartoitus verkko­kaupas­tamme

Osta Hyvinvointinavigaattori Rajamäen Uimahallin verkkokaupasta ja varaa aika alina.ikonen@rajamaen-uh.fi kartoitukselle ja tulosten purkamiselle.

Hyvinvointinavigaattorin löydät verkkokaupasta HyväOlo tuotteen alta.

Skip to content