Ajan­kohtaista

Hydrohex-uimakoulut

15.03.2023

Tarjoamme uutuutena Hydrohex -uimakoulun, joka ensimmäinen laatuaan Suomessa. Opetusrunkona hyödynnetään perinteisten uimakoulujen opetussuunnitelmia, mutta opetuskerrat on tiivistetty kuuteen 30 minuuttia kestävään tuntiin. Innokkaan uimaopettajan lisäksi opetuksen tukena hyödynnetään Hydrohexin kehittämiä videosisältöjä. Uimakoulussa käytettävä Hydrohex-näyttö on sama mikä löytyy lastenaltaalta, johon voi halutessaan omalla ajalla tutustua. 

Poiketen perinteisestä uimakoulusta, paikalle saavutaan suoraan monitoimialtaalle saattajan kanssa joko yleisen puolen tai tilaussaunan kautta. Huomioithan että tilaussauna on kaikkien uimakoululaisten yhteisessä käytössä. Saattaja myös noutaa lapsen monitoimialtaalta opetuksen päätyttyä. Lapsi saa kassalta rannekkeen pukukaapin käyttöä varten. Lapsen saattaja voi hyödyntää uimahallin uinti- ja kuntosalipalveluita 5€ alennettuun hintaan. 

 Ilmoittautumiseen

Sunnuntai 26.3 – 14.5 (ei viikoilla 14 ja 17) Opetus 90cm vedessä 

6 puolen tunnin opetuskertaa hinta 80€

13.00 -13.30 Mustekalat Hydrohex
13.35-14.0514.10-14.35 Norpat Norpat Hydrohex Hydrohex

Mustekalat, alkeisryhmä viisi vuotta täyttäneille. Opetus 90 cm syvässä vedessä monitoimialtaalla, mutta lasten taitotason mukaan ryhmä saattaa käydä tutustumassa myös muihin altaisiin uimaopettajan johdolla.

Norpat, jatkoryhmä lapselle, joka osaa sukeltaa, kellua, liukua ja on sinut veden kanssa. 

Skip to content