Tiedote päivitetty 16.12.2020

Covid 19 SUH uimahallit 1080x1080px

Rajamäen Uimahalli on suljettu 28.11. - 10.1. 2021
Uudenmaan alueen tiukat rajoitukset koronavirusepidemian laajenemisen ehkäisemiseksi tulivat voimaan 26.11.2020 ja niitä voimassaoloa jatkettiin 16.12.2020. Tämän johdosta Rajamäen Uimahalli ja sen liikuntatilat sekä kuntosali on suljettu 28.11. – 10.1.2021

Asiakaspalvelu on avoinna seuraavasti:

30.11.2020 - 18.12.2020 arkisin klo 8-18

21.12.2020 - 31.12.2020 arkisin klo 11-17

2.1.2021 - 10.1.2021 ti ja to klo 15-17

Asiakaspalvelun puhelinnumero 09 2766720

Asiakaspalvelu vastaa myös sähköpostiviesteihin, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

THL:n antama maskisuositus on voimassa kaikilla työpaikoilla ja sitä noudatetaan myös Rajamäen Uimahallin yleisissä tiloissa. Myös uimahallin yleisissä tiloissa (kassa, aula, kahvio) asioivilta asiakkailta edellytetään kasvomaskin käyttöä.

Mikäli rajoituksilla on toivottu vaikutus koronatilanteeseen ja rajoituksia voidaan purkaa tai höllentää, Rajamäen Uimahalli avataan maanantaina 11.1.2021 toiminnan jatkuessa sillä hetkellä voimassa olevien rajoitusten mukaisesti.

 

Vauva- ja perheuintien sekä lasten uimakoulujen keskeytyneen syyskauden jäljellä olevat uintikerrat siirretään tammikuulle. Ryhmien ajankohdat (viikonpäivä ja kellonaika) pysyvät samana

 Kevätkauden uudet uimakoulu- ja vauvauintijaksot starttaavat helmikuussa 2021

Mikäli rajoituksilla on toivottu vaikutus koronatilanteeseen ja rajoituksia voidaan purkaa tai höllentää, Rajamäen Uimahalli avataan lauantaina 19.12.2020 toiminnan jatkuessa sillä hetkellä voimassa olevien rajoitusten mukaisesti.

 

 

Ryhmäliikunnat tauolla 23.11. - 13.12.2020

Keusoten ohjeistuksen mukaisesti Rajamäen Uimahallin kaikki aikuisten ohjatut ryhmäliikuntatunnit ja kurssit ovat tauolla 23.11.-13.12.2020
Ryhmäliikuntatuotteisiin oikeuttavien kausituotteiden voimassaoloaikaa jatketaan 3 viikolla sitten kun toimintaa taas pystytään jatkamaan.

 

HUS:n antamien koronasuositusten vaikutus toimintaamme 20.11.2020 alkaen.

Meille tärkeintä on asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus, ja toimimme sen eteen aktiivisesti.

Uimahallillamme hygieniasta ja siisteydestä huolehtiminen on aina ensiarvoisen tärkeää. Olemme lisänneet hygieniatoimia ja kiinnitämme erityishuomiota pintojen ja astioiden puhtaana pitoon. Erityisesti korostamme hyvää käsi- ja yskimishygieniaa.

Keusote on antanut suosituksen kasvomaskien käytöstä uimahallien aula- ja pukutiloissa. Suosittelemme siis vahvasti kasvomaskin käyttöä niin henkilökunnallemme kuin asiakkaillemmekin yleisissä tiloissa asioidessa, sekä myös silloin kun kokoonnutaan siten, että lähikontakteja ei pystytä välttämään.

Koska julkisissa tiloissa asiakasmäärä on rajattava puoleen normaalista, lähikontaktien välttämiseksi puolet suihkuista ja pukukaapeista on pois käytöstä toistaiseksi.

Kahvion asiakaspaikkoja on  vähennetty

Kahvion vitriini- ja kahvituotteet tarjoillaan tiskiltä. 

Tule liikkumaan vain terveenä ja muista käsienpesu ennen ja jälkeen tunnille tai kuntosalille menoa!

Pyrimme huolehtimaan riittävistä turvaväleistä ja muusta hygieniasta yhdessä asiakkaiden kanssa. Asiakkaille on tarjolla käsidesiä sisääntuloaulassa, kahviossa, kuntosalilla sekä wc-tiloissa.

Kunto- ja jumppasaleilla tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuutta laitteiden ja mattojen desinfiointiin käyttövalmiilla desinfiointisuihkeella ja/tai desinfiointipyyhkeillä.

Käytäthän omaa treenipyyhettä niin ryhmäliikuntatunneilla kuin salillakin. Halutessasi voit tuoda tunnille oman jumppamaton.

Uimahalli on monen ihmisen terveyden ja hyvinvoinnin kannalta tärkeä liikuntapaikka ja osalle vesiliikunta on liki ainoa sopiva liikuntamuoto. Koronaviruksen aiheuttamiin terveysriskeihin tulee suhtautua vakavasti, mutta samalla on hyvä muistaa, että myös liikkumattomuus ja heikko uimataito voivat olla riskejä yksilön terveydelle.

Kaikissa uimahalleissa, kuten myös meillä on kokemusta eri infektiotautien ehkäisemisestä. Tämä takaa hyvän hygieniatason ja vähentää koronavirustartuntojen riskiä.

Tällä hetkellä ei ole näyttöä siitä, että koronavirus voisi levitä uima-allasvesien kautta. Sen sijaan koronavirustartunnan suurin riski liittyy uimahallin asiakkaiden tai työntekijöiden lähikontakteissa tapahtuvaan leviämiseen. 

Turvavälin (1-2m) pitämisessä suurin vastuu on kuitenkin jokaisella asiakkaalla sekä henkilökuntaan kuuluvalla itsellään, ja jokaisen tulee toimia siten että tarvittava turvaväli pysyy pukutiloissa ihan samalla lailla kuin kaupan kassallakin. Turvaväliä tulisi pitää niin vedessä kuin muissakin tiloissa toisiin asiakkaisiin ja hallin työntekijöihin. Toki perheet voivat mennä uimaan yhdessä ja normaaliin tapaan vanhemmat ovatkin vastuussa perheen pienimpien valvonnasta uimahallivierailun ajan. 

Uimahallin normaaleja peseytymisohjeita tulee noudattaa tarkasti. Erityisesti WC-tiloissa ja ennen uima-altaalle menoa on huolehdittava hyvästä käsihygieniasta.

Toivomme, että asiakkaamme noudattavat annettuja ohjeita ja näin huolehtivat sekä omasta, että muiden asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuudesta.

Korostamme jokaisen aikuisen vastuuta noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja muiden viranomaisten ohjeita hygienia- ja muista järjestelyistä, joilla koronaviruksen leviämistä ehkäistään. Aikuisten vastuulla on huolehtia, että myös lapset noudattavat ohjeita. Muistathan, että sairaana uimahallin, kuntosalin ja ryhmäliikuntatilojen käyttö on ehdottomasti kielletty.

THL:n määrittämiin riskiryhmiin kuuluvat  ovat tervetulleita käyttämään palveluitamme milloin tahansa, normaali aukioloaikojemme lisäksi heillä on mahdollisuus käyttää allasosastoa ja kuntosalia vieläkin turvallisemmin torstaisin klo 10-12, jolloin kaikki tilamme on varattu vain riskiryhmiin kuuluville.

Uimahallin aukioloajat 

ma, ti, ke ja pe 6-21
to 12-21
la ja su 10-19

Uimahallin kaikki tilat on varattu vain riskiryhmiin kuuluville torstaisin klo 10-12

Allastilat sulkeutuvat 15 min ennen uimahallin sulkemisaikaa eli arkisin klo 20.45 ja viikonloppuisin klo 18.45!
Hyppyallas suljetaan torstaisin klo 20.00!

Sivuoven aukioloajat

arkisin klo 21-23,
la ja su klo 6-10 sekä klo 19-23. 

Kuntosalilta tulee poistua klo 23 mennessä.

Kahvio

Kahvio on avoinna uimahallin aukioloaikojen puitteissa.

Kausirannekkeet

Kausirannekeasiakkaiden kk- tai vuosituotteita jatketaan asiakaspalvelussa siitä päivästä kun asiakas haluaa ottaa rannekkeen käyttöönsä. Käyttämättömän ajan laskenta aloitetaan 13.3.20 päivästä. Eli jos kuukausi tuote on ostettu 1.3. ja se olisi voimassa 30.3. asti,asiakkaan tuotetta jatketaan 17 päivällä.

 

Aukioloajat 

RAJAMÄEN UIMAHALLI ON SULJETTU 28.11.2020 - 30.4.2021

asiakaspalvelun sähköpostiosoite : Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Normaaliaukioloajat:

ma, ti, ke ja pe 6-21

to 12-21
la ja su 10-19

Uimahallin kaikki tilat on varattu riskiryhmiin kuuluville torstaisin klo 10-12

Allastilat sulkeutuvat 15 min ennen uimahallin sulkemisaikaa eli arkisin klo 20.45 ja viikonloppuisin klo 18.45
Hyppyallas suljetaan torstaisin klo 20.00

Sivuoven aukioloajat

arkisin klo 21-23,
la ja su klo 6-10 sekä klo 19-23. 

Kuntosalilta tulee poistua klo 23 mennessä.

Kahvio on auki uimahallin aukioloaikojen puitteissa.

 

 

Poikkeusaukioloajat
Verkkokauppa

Verkkokauppa

Lataa uusi kuukausi tai
>osta 10 – kerran tuote

 

Lue lisää
bus

Näin pääset perille

Katso ajo-ohjeet ja julkisen liikenteen aikataulut

 

Aikatauluihin

Ajankohtaista

Rajamäen Uimahalli - Edelläkävijä