inbody720kuva   

INBODY-KEHONKOOSTUMUSMITTAUS

InBody-kehonkoostumusmittaus kertoo nopeasti ja luotettavasti kehosi koostumuksen. Lihas- ja rasvamassan lisäksi mittaus kertoo mm. kehon lihastasapainosta, puolieroista ja viskeraali- eli sisäelinrasvan määrästä.

Inbody-kehonkoostumismittauksen hinta 20€.

Varaa aika verkkokaupastamme. (Vapaat ajat listattu Uimakoulut ja kurssit kohdassa)

 

 

Näin optimoit mittausolosuhteet:

Vaatetus:Tule mittaukseen kevyellä vaatetuksella ja valmistaudu siihen, että mittaus tehdään paljain jaloin. InBody-mittareissa voidaan vähentää vaatteiden paino, mutta vältä silti raskasta vaatetusta. Riisu myös kellot ja suuret korut. Jos käyt seurantamittauksissa eri laitteilla, varmista ennen mittausta mitä painon korjausta mittaaja käyttää vaatteiden painon vähentämiseksi.

Syöminen & juominen: Vältä aterioita ja runsasta juomista vähintään 2 tuntia ennen mittausta. Ateriat aiheuttavat hetkellistä painon vaihtelua. Siten optimaalisin olosuhde käydä mittauksessa on ennen suuria aterioita tai aamulla.

Vessassa käyminen: Käy vessassa aina ennen mittausta, virtsarakon tulisi olla tyhjä. Suositus liittyy painon vaihteluun vuorokauden aikana.

Fyysinen rasitus: Vältä voimakasta fyysistä rasitusta (hengästyttävää liikuntaa) ennen mittausta. Fyysinen rasitus vaikuttaa lihasten verenkiertoon ja nestemääriin, joka näkyy myös mittaustuloksissa.

Kylmät / kuumat olosuhteet: Vältä oleilua kylmässä tai kuumassa tilassa juuri ennen mittausta, koska nämä vaikuttavat nesteiden kiertoon kehossa. Älä siis mene mittaukseen heti saunan tai suihkun jälkeen. Varaa lämmittelyyn hetki, jos tulet kylmästä ulkoilmasta.

Istuminen / seisominen: Ole seisaallasi vähintään 5 minuuttia ennen mittausta, jotta nesteiden jakautuminen on normaali. Pitkä istuminen tai makuulla olo vaikuttaa nesteiden sijaintiin myös hetken aikaa seisaalleen nousun jälkeen.

Alkoholi: Vältä runsasta alkoholin käyttöä vähintään 12h ennen mittausta. Runsas alkoholin käyttö vaikuttaa nestetasapainoon, jonka normalisoituminen vie aikaa.

Kuukautiset: Naisten on hyvä huomioida kuukautisten mahdollisesti aiheuttama nestekertymä. Jos huomaat painosi nousevan kuukautisten aikana, pyri ajoittamaan InBody-mittaus muuhun ajankohtaan.

Puhtaat jalat ja kädet: Vältä rasvaisten ihovoiteiden käyttöä kämmenissä ja jalkapohjissa ennen mittausta. Enne mittausta voit puhdistaa  jalkasi ja kätesi elektrolyyttipyyhkeillä, jotka puhdistavat ihoa, desinfioivat ja parantavat sähkönjohtavuutta.

 

 

Uudenmaan alueen tiukat rajoitukset koronavirusepidemian laajenemisen ehkäisemiseksi tulivat voimaan 26.11.2020 ja Keusoten suosittelemien rajoitusten voimassaoloa jatkettiin 25.3.2021. Tämän johdosta Rajamäen Uimahalli ja sen liikuntatilat sekä kuntosali on suljettu 28.11. – 30.4.2021

Asiakaspalvelu vastaa sähköpostiviesteihin, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Parturi-Kampaamo Uimis

Tarja Tuomi palvelee ajanvarauksella 045 162 9311 

Kausirannekkeet

Kausirannekkeiden voimassaoloaikaa jatketaan asiakaspalvelussamme kun halli taas aukeaa. Korvaus keskeytyneistä uimakouluista ja vauvauinneissta on ladattu saldona asiakastileille.

 

 

 

Toivotamme kaikille oikein rauhallista ja lämminhenkistä joulunaikaa!

Rajamäen uimahallin liikuntatilat, allasosasto ja kuntosali ovat suljettuna 31.1.21 saakka.

Asiakaspalvelumme palvelee sinua seuraavasti:

21.12.2020 - 31.12.2020  arkisin klo 11-17

2.1.2021 - 31.1.2021 ti ja to klo 15-17

Asiakaspalvelun puhelinnumero 09 2766720

Asiakaspalvelu vastaa myös sähköpostiviesteihin, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

joulu2018

Uimahalli on suljettu 30.4.2021 asti

Keskeytyneet uimakoulut ja Easyswim-kurssit

Aiemmasta tiedotuksesta poiketen keskeytyneet syyskauden uimakoulut perutaan kokonaan ja toteutumattomat kerrat korvataan osallistujille lahjakortteina Rajamäen UImahallin liikuntapalveluihin. Lahjakortin arvo on (esim. uimakouluissa 3* 13,12= 40€ ja se ladataan asiakkaan tilille. Lahjakortin voi käyttää esim. seuraavaan toteutuvaan uimakoulujaksoon .

 

Kevätkaudella ei järjestetä uimakouluja ja kesän uimakoulujen ilmoittautumisajankohdasta tiedotetaan myöhemmin

Useampien varauksien tekeminen yhdellä verkkomaksulla on nyt mahdollista! Kun olet kirjautunut ilmoittautumisjärjestelmään, voit kohdassa Omat tiedot - Minun perheeni syöttää lapsesi tiedot järjestelmään valmiiksi. Jos ostoskoritoiminto ei toimi selaimessasi, voit tehdä varaukset ja maksaa uimakoulut yksi kerrallaan.

Ilmoittautuminen vaatii rekisteröitymisen Rajamäen Uimahallin varausjärjestelmään. Nopeuttaaksesi ilmoittautumista kannattaa rekisteröityminen tehdä ennen ilmoittautumisen alkamista.

Ilmoittaudu Uimakouluinfo

Lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Olemme päivittäneet LIVE-kotijumppatuntitarjontamme joulun ja uudenvuoden viikoille (21.12-31.12.20.).

Mikäli et pääse livelähetyksen aikana jumppailemaan, voit katsoa myöhemmin tallenteet kotijumppakirjastosta omaan tahtiisi.

Liikunnallista loppuvuotta, pysytään liikkeellä !

Livetuntitarjontaan pääset tästä.

 

yintonics rajamaen uimahalli 2

Aukioloajat 

RAJAMÄEN UIMAHALLI ON SULJETTU 28.11.2020 - 30.4.2021

asiakaspalvelun sähköpostiosoite : Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Normaaliaukioloajat:

ma, ti, ke ja pe 6-21

to 12-21
la ja su 10-19

Uimahallin kaikki tilat on varattu riskiryhmiin kuuluville torstaisin klo 10-12

Allastilat sulkeutuvat 15 min ennen uimahallin sulkemisaikaa eli arkisin klo 20.45 ja viikonloppuisin klo 18.45
Hyppyallas suljetaan torstaisin klo 20.00

Sivuoven aukioloajat

arkisin klo 21-23,
la ja su klo 6-10 sekä klo 19-23. 

Kuntosalilta tulee poistua klo 23 mennessä.

Kahvio on auki uimahallin aukioloaikojen puitteissa.

 

 

Poikkeusaukioloajat
Verkkokauppa

Verkkokauppa

Lataa uusi kuukausi tai
>osta 10 – kerran tuote

 

Lue lisää
bus

Näin pääset perille

Katso ajo-ohjeet ja julkisen liikenteen aikataulut

 

Aikatauluihin

Ajankohtaista

Rajamäen Uimahalli - Edelläkävijä